29 Kasım 2011 Salı

dünün anlam ve önemi..

Evet biraz geç oldu ama güç de oldu ne yalan söyleyeyim :)) Dün itibariyle modern kostümler altından hafiften örümceklenmiş fikirlerin ortaya salınması bazılarımızı çok rahatsız etti. Ben kendi adıma en çok şundan rahatsızlık duydum: kendi blog'unu özgürlük alanın olarak ilan ediyor ve orada istediğin yazıyı yazabileceğini her istediğin fikri "bu benim fikrim, beğenmeyen üzerine alınmasın" kıvırmasıyla yayınlayabileceğini ve buna kimsenin özgürce cevap verme hakkı olmadığını düşünüyorsan, başkalarının blog'larının da onların özgürlük alanı olduğunu unutmayacaksın.. Cümle biraz uzun oldu farkındayım :) Özetle diyorum ki; beyin bedava :))


Şimdi gelelim konuya.. Bu bedava beyinlere tepki olarak birçok blogger dün tırnaklarında cupcake deseniyle arzı endam etti. Ben aslında henüz çok taze bir blogger olduğumdan nail art'a bu derece giriş yapmak için erken olduğunu düşünüyordum. Daha konad'la imtihanımı geçememişken kendi elceğizim ile desen çiziktirmek ileriki aşamaların konusu diye düşünüp sürekli erteleme durumundaydım. Ama bu haklı tepkiye katılmamak mümkün değildi ben de işe koyuldum. İtiraf ediyorum zorlandım hatta tüm tırnaklarıma yapmaktan vazgeçtim, kolaya kaçtım :)) Ne yapalım zamanla el pratiğimin gelişeceğine inananlardanım.. O zaman gelsin fotolar...




Sol elimde nasıl kolaya kaçmışım (son foto), sağ elde biraz çaba var hiç değilse :)) Gerçi gecenin 2'sinde "allaaamm yarın iş var" stresiyle fena olmamış :p Ayrıca son fotoda kılı bulana ödül var ;))

Desene gelince, kullandığım ojeler şöyle;



1. Fotoda soldan sağa Alix Avien 278, Orly Lemonade, Orly Green Apple, Golden Rose Paris 91 ve Pastel 82 görmektesiniz. Bu ojeleri taban rengi olarak kullandım. 2. Fotoda en soldaki yine Pastel 82 (hepsini aynı kareye sığdıramadım), Pastel 04, Golden Rose Nail Art serisinden 122, 123 ve 101 renklerini de desenler için kullandım. Umarım beğenirsiniz :))

Bu arada daha güzel cupcake desenler görmek için;


ve mutlaka unuttuğum birileri vardır, umarım kusura bakmazlar. Neyse bu vesileyle ilk polka dot çalışmamı da yapmış oldum :)) Dotting tool'um olmadığı için evde bulduğum votka karıştırıcısıyla noktaladım tırnaklarımı :) Ama daha çook pratik yapmam gerekiyorr...

Sevgiler,
lobiş..

12 yorum:

  1. çok teşekkür ederim.. sizinkiler kadar güzel değil henüz :))

    YanıtlaSil
  2. acayip şeker olmuş! ben de hepsine yapmadım, hatta toplam 2 tırnağıma yaptım :)

    YanıtlaSil
  3. gördüm seninkileri muhteşem görünüyor!! taban rengi birlikte aldığımız değil mi? çok yakışmış tırnaklarına <3

    YanıtlaSil
  4. ellerine saglik inanilmaz tatli olmus =)))

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim siz böyle güzel yorumlar yaptıkça gaza geliyorum valla :)))

    YanıtlaSil
  6. süper olmuş (: Lemonade ojemi süreyim ben yarın ya canımı çektirdin (:

    YanıtlaSil
  7. valla ne yalan söyliyim ben de senden görüp almıştım kendisini :)) teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  8. Ilk denemen benimkinden daha basarili olmus. Bende dün tepkimi koydum. Simdi senide listeme ekliyecem..

    http://magicccat-nails.blogspot.com/2011/11/dont-touch-my-cupcake.html

    YanıtlaSil
  9. baktım gayet başarılı seninki :)) bence çok hoş görünüyor ;)

    YanıtlaSil
  10. Canlısını gördüm, şahane :) ellerine tırnaklarına sağlık.

    YanıtlaSil
  11. eyyooo okayi yamaşita kombamba kombambaaa :)))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...