5 Kasım 2011 Cumartesi

China Glaze IDK ve Golden Rose 327..

Sonunda bayram tatili geldi :) Her ne kadar bu bayramı ailemin yanında geçiremeyecek olsam da birkaç günlük sınırsız uyku hakkı kesinlikle itiraz edilemeyecek bişey :p

Tüm haftanın yorgunluğunun üstüne bugünü deyim yerindeyse malak gibi yatarak geçirdim :)) Utanmasam yataktan hiç çıkmayacaktım ama malum evimizi kirletmemek için çişini son raddesine kadar tutan bir kızım var.. Neyse ki hava günlük güneşlikti, güzel bir yürüyüş yapmış olduk.. 

Cuma akşamları genellikle arkadaşlarımla The House'da dart turnuvasına katılıyorum. Bu sene Ankara Dart Ligi'ne katılmaya verdik ve çok kafa dengi bir takım kurduk.. Kuki ile akşam yürüyüşümüz yeterince uzun sürdüğü için turnuvaya geç kalmamak adına IDK'yı tercih ettim, çünkü inanılmaz hızlı kuruyor :) 



Ojeyi hayat tarzı haline getirmiş arkadaşlar zaten bilirler ama ben bilmeyen arkadaşlarım için fotoları paylaşmaya karar verdim.






Son foto flaşlı çekim. Açıkçası foto çekmeyi de öğrenmem lazım :)) Takip ettiğim bloglarda şahane fotolar görüyorum, belki bir tüyo veren olur değil mi ama ;) 

Bu akşam içinse geçen gün Kızılay'da bir parfümeride bulduğum Golden Rose'un 327 numaralı ojesini sürdüm. Açıkçası bu kadar güzel duracağını tahmin etmemiştim.. Henüz gün ışığında göremedim ama sarı ışık altında çok şahane görünüyor kesinlikle.. Fotolar yine kötü fotoğrafçılığıma kurban gitti ne yazık ki :))






Bu tatilde ayrıca water marble tekniğiyle bişeyler yapma niyetim var, tabii eğer üzerimden şu üşengeçliği atabilirsem :p Daha önce yaptıklarım içinden çok beğendiğim desenler olmuştu, fotolarını çekmediğime üzüldüm şimdi..

Sırası gelmişken herkesin bayramı kutlu olsun, nice bayramlar sağlık, huzur ve mutlulukla geçsin!! :)

sevgiler,
lobiş..



7 yorum:

  1. iki oje de harika durmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim, şahane moral veriyorsun :))

    YanıtlaSil
  3. gerçekten de 327 beni şaşırttı :)) idk'nın zaten hastasıyım, omg serisinin içindeki en güzel renk bence.. senin üretimin olan yanar dönerlerden de istiyorum ama ;)

    YanıtlaSil
  4. Açık morlarla çok aram yok aslında bunu almayacaktım ama sonradan bütün koleksiyonu almaya karar verdim.. :D

    YanıtlaSil
  5. :)) ben de rio'yu bıktırmıştım artık. Seride bir tek GR8 ve L8R G8R bana uzak geliyor, neden bilmiyorum ön yargılıyım sanırım :))

    bu arada uygun olursan senden alacağım 3 ojeyi elden alırım hem tanışmış oluruz? Ankara'dasın yanlış hatırlamıyorum değil mi?

    YanıtlaSil
  6. evet :) şimdi ben toplam kaç tane yapmam gerektiğini kesinleştirip(bi iki kişiden haber bekliyorum), cilaları alıp karıştıracağım, sonra haber veririm. Bir haftaya olcak sanırım.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...