20 Aralık 2011 Salı

zoya faith..

Bir süredir boşladığım blog'umu artık biraz canlandırmaya karar verdim.. Gerçi hayatım verdiğim fakat uygulamadığım kararlarımla dolu =P

Öncelikle bir süredir gerginliğini yaşadığım iş hayatımın durumu netleşti.. Sonuç benim aleyhime gibi görünse de bunu söylemek için gerçekten erken sanırım.. Daha olaylar çok taze olduğu için, açılacak yeni kapıların eskiyi aratmayacağına dair süper bir umut taşıyorum içimde =)

Gelelim günün ojesine...


Aslında Faith'i geçen hafta sürmüştüm, hatta sık sık oje değiştirmeye meraklı biri de olsam 3 gün falan asetona gitmedi elim, gerçekten muhteşem göründüğünü düşünüyorum =) Zayıf fotoğrafçılık yönümü bilmeyenler için, tırnakta fotolarda göründüğünden çok daha güzel göründüğünü rahatlıkla söyleyebilirim ;)

Faith benim seçerek aldığım bir oje değil, ben maalesef ki gözden kaçırmışım, kendisi bana çok sevgili Rio'nun hediyesi =) Rio'nun gittigidiyor sayfasında hala mevcut bu oje, ilgilenenler şuradan bakabilirler =)

vee fotolar;






Son foto gün ışığında flaşsız çekim. Ojenin yapısı aşırı yoğun değil ama 2 kat kesinlikle yeterli oluyor.. Bence kesinlikle gece/gündüz çok şık duran bir renk, umarım biraz fikir verebilmişimdir diyor ve uyumak üzere kaçıyorum =)

Ayrıca her alışverişte mutlaka bir güzellik yapan Rio'ya tekrar teşekkür ediyorum! =)

Sevgiler,
lobiş..



2 yorum:

  1. foto çekmeyi maalesef hala beceremiyorum Başak'cım, gerçek görünümü gösterebilmek adına kursa gideceğim neredeyse o derece :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...