6 Aralık 2011 Salı

kızılay bahane miss selene şahane :)

Başlığa konu ojeleri cumartesi günü Kızılay'da bir parfümeride buldum, tanesini 1 TL'den satıyorlardı ben de bütün renklerine atladım tabii :) 

Bu renk (Miss Selene 155) biraz bizim sülalenin sis yeşili dediği renge benziyor (artık kafanızda nasıl canlanır bilmiyorum :p). Bazıları su yeşili dedi. Demek ki yeşil olduğuna hemfikiriz :)) Şişede görünen rengi elde edebilmek biraz sıkıntılı yalnız, çünkü benim o yeşili görebilmem için 4 kat sürmem gerekti.. Ojenin kendisi zaten 5 mL, o nedenle bozulmadan tüketebileceğiniz bir oje :)))

Yüzük parmağımın (niye öyle demişler ki, herkes yüzük takmak zorunda mı canım alla alla!! yok ağlamıyorum valla göz allerjisi var bende..) tırnağına da yine aynı markanın 184 no'lu topcoat'ını sürdüm. Bu topcoat'a bayıldım hatta oje havuzunun altını üstüne getirdim ama aynısından bir tane daha bulamadım. Ama sürmesi birazcık meşakkatli, yıldızın köşeleri fırçaya takılır da uğraşmaya başlarsanız oje fırçanın ucunda kuruyabiliyor :s

Neyse sonuçlar bu şekil;



Bugün Kuki'li foto yok maalesef, paşamın keyfi yokmuş poz vermek istemedi :)

Bu arada yoğun bir biçimde içimde Başak'tan aldığım topcoat'ları gösterme isteği var fakat iş ortamı çok gergin, sıkıntılı ve her an mülakata tabi tutulabilir olduğumuz bir dönemden geçiyor. O nedenle koyu renk sürmeye çekiniyorum biraz :(( Hafta sonu umarım bu isteğimi gerçekleştirebilirim artık.. 

Sevgiler,
lobiş..

8 yorum:

  1. Başak'tan aldığım topcoatları sürünce ben çıkaramıyorum 5 gün dayandı biliyor musun? :) Başka ojelerde aklım olsada yinede çıkarmaya kıyamadım. Sürdüğünce çıkarmak istemeyeceğine eminim :)

    YanıtlaSil
  2. işte ben de o yüzden erteleyip duruyorum :)) çıkarmak istemeyeceğimi tahmin ettiğim için.. neyse artık yapıcaz bi şekilde :)))

    YanıtlaSil
  3. Ayy ne güzel silmek istemiycek kadar beğenmeniz ehe şımardım :) miss selene'nin çok güzel yanardöner simli ojeleri var, Nemo göstermişti, görsem avuç avuç alcam :P umarım işler hayırlısı neyse öyle olur da daha çok gerginliğe sebep olmaz.

    YanıtlaSil
  4. sağol Başak'cım, umarım öyle olur. gittikçe karışıyor ortalık gerçi :( bigün beraber arayalım o halde yanardönerleri ;)

    YanıtlaSil
  5. kızılayda neredn bulduğunuda yazarmısın??tırnakların cok guzelmiş bu arada:)

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim :) şimdi görsen bir de hallerini, bakımsızlıktan düşüverecekler diye korkuyorum.. yanlış hatırlamıyorsam "Aldo Parfümeri" idi, yüksel caddesinde ;)

    YanıtlaSil
  7. cevap yazmıssın oleyyyy cok tesekur ederım kızılay ınınce bakacagım mutlaka:))))))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...