15 Şubat 2012 Çarşamba

sevgililer günü şeysi..

Her duruma geç kalma huyuna sahip birinin bu manikürü zamanında eklemesi beklenemezdi sanırım.. Neyse ki sonunda bitirdim, önemli olan niyet ne de olsa :))


Konumuz sevgililer günü malum.
Şahsen ben bu özel günü çok fazla kutlama meraklısı değilim, ama gelecek hediyeye hiçbir zaman hayır demem o ayrı :))


İtiraf ediyorum bir sevgilim yok. Peki üzgün müyüm? Hayır :))
Sanıyorum yaş ilerledikçe özgürlük birazcık daha kıymetli oluyor, en azından bende durum bu yönde gelişti.. Ya da insan kendi kendine yetebildiğini fark edince arayıştan vazgeçiyor ve her şeyi akışına bırakıyor diyelim. Veya yaşadığınız kötü bir deneyim sizi çift olma halinden biraz uzaklaştırıyor. Ama eninde sonunda doğru kişi karşımıza çıkınca bu namelerin yalan olacağını biliyoruz :)

Doğru kişi demişken, senelerce kafamı kurcalamıştır kimdir doğru kişi, ya da ben gerçekten anlayacak mıyım onun doğru olduğunu diye.. Otuzuncu senemi yaşadığım şu güzide zamanlarda bu konuda bir karara vardım artık sanırım :))

Bence benim için doğru kişi; heyecandan (stresten) uykularımı kaçıracak olan değil, kafamı yastığa koyduğumda huzur ve mutluluk içinde uyumama neden olacak kişidir. Acaba sizin için doğru kişi kimdir? :))

Fazla uzatmadan günün anlam önemi hatırına çiziktirmeye çalıştıklarım, yani buyrun fotolar :)




Nail art konusunda feci acemiyim maalesef. Bu maniküre başlarken kafamda hiçbir şey tasarlamamıştım. O an aklıma ne geldiyse uygulamaya çalıştım açıkçası. O nedenle sade olsun diye giriştiğim manikürüm fazla karışık bir hal aldı :p


Tabanda kullandığım renk china glaze liquid leather. Kremsi yapıda çok beğendiğim bir siyah ve DenizRio'dan aldığımı söylememe gerek yok sanırım :)) Yüzük parmağımda pastel'in 87 numaralı ojesi var. Her ikisini de desenlerde kullandım. Bunun dışında orta parmağımda yapmaya çalıştığım şey iki adet çiçek, ortalarına Gratis'ten aldığım altıgen pullardan kondurdum. Çiçek için Golden Rose Nail Art serisinden 108 numaralı altın rengi kullandım, beyazlar da aynı seriden 101 numara. İşaret parmağımda Rimmel London Glitter Topcoat Disco Gold var.



Bir manikürü daha geride bırakmanın huzuruyla yatağıma doğru ilerleyeceğim birazdan.. Kestiğim ahkamlara katlandığınız için teşekkür ederim, umarım manikürümü beğenmişsinizdir :))

Sevgiler,
lobiş..




6 yorum:

  1. Çooook güzel olmuuşşş :) Doğru insanını bulman dileğimle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim canım :)) ben de sana doğru kişinle ömür boyu mutluluklar dilerim ;)

      Sil
  2. Harika olmuş... Senden gördüklerimle ufak ufak bişeyler denemeye başladım bende geçen gün bir parmağıma nazar boncuğu çalıştım :) gerçi seninkilerin yanından bile geçemez ama çok keyif aldım. Bu arada özledik seni :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa eminim çok güzel olmuştur Cansu'cum!! benim denemeler de beginner seviyesinde daha ;) ben de çok özledim sizi :(((

      Sil
  3. 49. izleyicin olarak merhaba blogunu beğendim ve seni izlemye aldım. bende beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özlem hoşgeldin :) umarım blogumdan keyif alabilirsin. Ben de izleyicin oldum, bayılırım mutfak uğraşlarına :)) çok yakında uygulamaya geçer, deneyimlerimi paylaşırım ;) tekrar hoşgeldin, sevgiler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...