3 Şubat 2012 Cuma

claire's bulutcukları..

Bu aralar cümle kurmakta zorlandığımı hissediyorum. Sanırım beynim pek çok  gereksiz konu ile aynı anda meşgul olmaya çalışınca kelimeler birbirinin içine geçmeye başlıyor. Zaman zaman yaşadığım durumlardan biridir ve ne yazık ki bu ara böyle bir dönemimdeyim yine. Şu girişi yazabilmek için bile epey vakit harcadım diyeyim siz anlayın :)


O zaman daha fazla dağıtmadan konuya gireyim;



Yukarıdaki resimde görmüş olduğunuz güzellikler soldan sağa claire's 48, 72 ve 55.

72 gül kurusu dediğimiz tonda ve resimlerde belli değil ama içinde belli belirsiz pırıltılar var. Bu tonun aslında bana pek yakışmadığını düşünsem de almadan edemedim. Tek katta opak olmuyor maalesef, o nedenle yaptığım desende bile 2 kat kullandım. 48 ve 55 ise farklı ışıklarda mor/lila mı yoksa gri tonları mı diye bizi arada bırakabilecek renkler ve tek kat kesinlikle yeterli oluyor. Kendilerini Cepa avm'deki claire's mağazasından aldım, her biri 2,99 TL.

Nailside'ın blogunu takip edenler çok iyi bilir, onun meşhur bir manikürü vardır. Hatta bu manikürün tutorial'ını buradan görebilirsiniz. Ben de bir süredir bu manikürü denemek için bitmek tükenmek bilmeyen bir istek duymaktaydım. O nedenle bu üç ojeyi nailside stayla birleştirmeye karar verdim :)



İlk foto flaşsız spot ışıkta, diğerini ise flaşlı çektim. Renk tonları acayip değişiyor gerçekten de. Üzerine topcoat kullansam daha iyi olurdu sanırım ama yine tembelliğime denk geldi..

Gün ışığında ise şöyle görünüyor kendileri;


İşte böyleyken böyle. Nailside kadar başarılı değil ama ilk deneme için fena olmadı sanırım :) 

Bu arada bazı bloglarda "bu manikür hiç senin yaşına gitmemiş, tek renk sür, at konadlarını çöpe, cık cık cık" tarzı yorumlar görüyorum. Tamam kişisel fikirdir, düşünce özgürlüğüdür bıdı bıdı ama her ne olursa olsun işin içine emir kipi girince hoş olmuyor bence. 30 yaşındayım ve renkli ojelerin Türkiye'de yayılmaya başladığı dönemlerden bu yana oje hastasıyım. Ben de bazen "bu manikür genç kız işi olmuş sana yakışmamış" gibi eleştiriler alıyorum. Neyse ki bu yorumlar ojede gördüğüm her yeniliği denemek için can atmama engel olamıyor :)

Cümle kuramayan halimle destan yazdığım için kendimi tebrik ediyor ve kaçıyorum :)

Sevgiler,
lobiş..

11 yorum:

  1. benim annemne renkli renkli sürüyo bunun yaşı olmazki.... heryaşa yakışır ... çok başarılı bir deneme olmuş =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla benim annem de meraklıydı, bence de yaşı yok ama maalesef bazı fikirler değişemiyor.. çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)

      Sil
  2. Ay süper olmuş :) Renk uyumu çok başarılı, çok da düzgün, beğendim :) Gün ışığı fotosu da süper.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoook teşekkür ederim Başak'cımmm :)) yihhuuu olleeyyy :))

      Sil
  3. Çok çok güzel olmuş :) ilk kez yaptığın belli bile değil bence :)

    YanıtlaSil
  4. bence çok başarılı bir manikür! :)
    bu ojeleri claire's yeni mi çıkardı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim Esra'cım :)) valla hiç bilemiyorum ne zaman çıktığını, kafadan atmayayım yine.. ama ben yeni aldım hihi :))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. ben de yorumuna bayıldımmm :))) teşekkür ederim canım..

      Sil
  6. kesinlikle! eleştirinin de bir dozu olmalı bence.. beğenmedim diyebilirsin ama "hemen git sil, ojeni de çöpe at" bir yorum değil emirdir maalesef..

    güzel yorumun için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...