20 Ocak 2012 Cuma

omg serisinden bir demet..

bu ara vakit o kadar bol ki benim için, nasıl değerlendirsem diye düşünürken geçip gidiveriyor ve ben yine boş boş oturmuşluğumla kalakalıyorum :\ boş vakit değerlendirme yeteneğim körelmiş, darlanmış, böyle gereksiz karaktersiz bir hale gelmiş anlayacağınız..


Derken geçen gece attım üşengeçliğimi bir tarafa, oturup elimdeki omg'lerden oluşan bir dizi ojeyle oynamaya başladım. Ama aynı üşengeçliğim yüzünden yazısını yazmak bugüne kısmet oldu :\

Yazıya konu manikürümle bari bir işe yarayayım dedim ve Tanaçan Kozmetik'in facebook sayfasında düzenlemiş olduğu China Glaze ElectroPop yarışmasına katıldım. İşime gelince üşengeçliğimden eser kalmıyor gördüğünüz gibi :) Yarışmaya katılan tüm manikürleri buradan görebilirsiniz.. Bence böyle yarışmalar oje merakını ve yeni manikürler uydurma hevesini körüklüyor, o nedenle devamının geleceğini umuyorum :) Tanaçan Kozmetik'in online alışveriş yapabileceğiniz şöyle bir web siteleri de mevcut..

Yukarıdaki fotoda kullandığım ojeler yani soldan sağa tmi, idk, 2nite, fyi, dv8 ve lol görünmekte. Yaptığım manikürde kendilerini aynı sırayla kullandım. Buyrunuz fotolar şu şekil;






Aslında ojelerin holografik özellikleri güneş ışığında daha net ortaya çıkıyor tabii ama ah bu üşengeçlik... Birgün titreyerek kendime geleceğimi umuyorum.. Fotoların orijinal boyutlarına üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz..

Seriyi aldığım adres yine DenizRio, hatta omg'ler kendisinden yaptığım ilk alışverişti :)

Oje sürmekte kesinlikle bir sıkıntı yaşamıyorum, zorluk çekmiyorum. Benim için en zor kısmı üzerine çektiğim siyah çizgilerdi. Nail art'la henüz fazla uğraşmamış biri olarak elim çok alışık değil maalesef. Çizgiler için Golden Rose'un nail art serisindeki siyah rengi kullandım. Üzerinde top coat yok, siyah çizgilerin iyice dağılmasından korktuğum için tercih etmedim açıkçası.. Umarım beğenmişsinizdir :)

Sevgiler,
lobiş..

10 yorum:

  1. Çok güzel olmuş bu ya :)

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkür ederim kızlar, sizden duydukça çok mutlu oluyorum valla :))

    YanıtlaSil
  3. İki eline de yaptın mı? Sabır işi valla, ben yapamam kesin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaparsın kuzen, tabi vakit bulabilirsen :)))

      Sil
  4. çok teşekkür ederim Eda'cım :) sabırı bilemem ama bence meziyet vardır kesin ;)

    YanıtlaSil
  5. OMGlara bak yaa mükemmel
    güle güle kullan fıstık :))
    bana da beklerim ojesandigi.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)) blogunun izleyicisiyim zaten, bakınız blog listem ;))

      Sil
  6. Tanaçanın sayfasındada görmüştüm ve bayılmıştımmm :)çok güzel olmuşşş banada beklerimm

    http://yelizimtrakesintiler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. güzel yorumun için çok teşekkür ederim Yeliz ;) mutlu ettin beni..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...