12 Ocak 2012 Perşembe

china glaze bahamian escape + techno

"böyle blog olmaz olsun!" dedirttim sonunda kendime.. Utanmasam ayda bir post'la yetineceğim valla çok ayıpladım kendimi :\ Halbuse gün aşırı blogunu güncelleyen bloggerlara nasıl da özeniyorum, ben bu konuda çok tembelmişim meğersem :( 

Öz eleştiri bölümünden sonra gelelim yazının konusuna.. Bu manikürü aslında 3 hafta önce yapmıştım bir de utanmadan itiraf ediyorum.. 


Efenim China Glaze Bahamian Escape benim en sevdiğim mavi tonlarından biri.. Bu sefer öyle tırnak yemek yalamak gibi mevzulara girmeyeceğim zira tam aksine mavi bende tokluk hissi yaratır :) 


Bu pek şahane ojeyi yine her zaman olduğu gibi DenizRio vasıtasıyla satın almıştım. Gittigidiyor sayfasındaki China Glaze çeşitliliği alkışlık bir hal almaya başladı. Güvenilirliğine zaten diyecek laf yok :)

O zaman gelsin fotolar;



Diğer yandan, öyle dümdüz renk oje sürememe hastalığı bende de başladı bu ara.. Ben de China Glaze Techno'nun bu renge yakışacağını düşündüm ki techno'nun her renkte gideri var bana göre :) 






Bahamian escape'i 2 kat uyguladım, techno ise aşırı sim görüntüsü olmasını istemediğim için tek kat. Yalnız ojeyi çıkarırken şöyle bir sorunum oldu ki, tırnaklarım bir miktar maviye boyanmıştı.. Bir de folyo yöntemini tercih etmeme rağmen techno'nun iri pullarını çıkarmakta çok zorlandım. Aynı sorunu Snowglobe'da da yaşıyorum maalesef :( Bu konuda daha pratik ürünler geliştirilmesini dört gözle bekliyorum.. Umarım beğenmişsinizdir :) 

Sevgiler,
lobiş..

6 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. şu anda kısacıklar biliyor musun :(( geçen biri gün kırıldı ben de hepsini kestim maalesef :(

      Sil
  2. çok güzelmiş ya! :) chanel riva ile bir benzerliği var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim henüz hiç chanel'im olmadı bühü... ama fotolarına baktım, riva daha donuk daha bir buz mavisine yakın gibi sanki.. bahamian escape daha canlı kalıyor galiba.. yine de bol keseden ahkam kesmeyeyim yan yana görmek lazım tabii ;)

      Sil
  3. tırnaklarına bayıldım !! oje de çok yakışmış.

    www.nzlsyn.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) blogunun izleyicisiyim, nail art konusunda çok başarılısın gerçekten tebrikler ;)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...