25 Aralık 2011 Pazar

china glaze ruby pumps..

İşte ayılıp bayılarak aldığım, gelmesini dört gözle beklediğim ojelerimden birisi =) Sürerken bir daha aşık oldum kendisine çünkü eritilmiş elma şekeri gibi görünüyordu, yani böyle tırnaklarını yalayası geliyor insanın.. Tamam biraz abartmış olabilirim ama gerçekten kıvamı ve rengi tam benlik =)


Ruby Pumps çok tatlı bir kırmızının içinde allı pullu yansımaları olan bir oje.. Kendisini DenizRio'nun gittigidiyor sayfasından aldım. Ayrıca artık Orly ojeleri de ondan alabileceğiz =) Yeniliklerini Facebook sayfası üzerinden de takip edebilirsiniz..

20 Aralık 2011 Salı

zoya faith..

Bir süredir boşladığım blog'umu artık biraz canlandırmaya karar verdim.. Gerçi hayatım verdiğim fakat uygulamadığım kararlarımla dolu =P

Öncelikle bir süredir gerginliğini yaşadığım iş hayatımın durumu netleşti.. Sonuç benim aleyhime gibi görünse de bunu söylemek için gerçekten erken sanırım.. Daha olaylar çok taze olduğu için, açılacak yeni kapıların eskiyi aratmayacağına dair süper bir umut taşıyorum içimde =)

Gelelim günün ojesine...


Aslında Faith'i geçen hafta sürmüştüm, hatta sık sık oje değiştirmeye meraklı biri de olsam 3 gün falan asetona gitmedi elim, gerçekten muhteşem göründüğünü düşünüyorum =) Zayıf fotoğrafçılık yönümü bilmeyenler için, tırnakta fotolarda göründüğünden çok daha güzel göründüğünü rahatlıkla söyleyebilirim ;)

8 Aralık 2011 Perşembe

Tırnaklar Fora yılbaşı blog çekilişi!! :)

Günün ikinci yazısı Dilek'in yılbaşı çekilişi ile ilgili.. Ben de durur muyum katılacağım tabii ki de :)) Katılım şartlarıyla ilgili yazısı burada. Genç kadın meraklar içerisindeydi, acaba bir gün kendi blog çekilişini gerçekleştirebilecek miydi? Neyse çekiliş bahane peridot şahane diyor ve kaçıyorum :))



Flormar 394 + supershine 29

Aslında blog yazmaya başlarken düşüncem bu blog'un sadece oje konusuna yönelik olmamasıydı ama bu ara gündemimde beni oje kadar mutlu eden bir şey yok maalesef.. O nedenle tam bir oje blog'u modunda gideceğim anlaşılan böyle..  

Evet efenim günün konusu geçen hafta sonu Kızılay'dan aldığım Flormar ojelerden ikisi..


Supershine 29 sıcak bir pembe. Bazı çevreler bu renge toz pembe diyor sanırım. Tek başına da çok güzel görünüyor kesinlikle.. Aşağıdaki oje karanlıkta flaşlı çekim, biraz parladı o nedenle gün ışığında daha güzel fotolar yakalanabilir sanki..

6 Aralık 2011 Salı

kızılay bahane miss selene şahane :)

Başlığa konu ojeleri cumartesi günü Kızılay'da bir parfümeride buldum, tanesini 1 TL'den satıyorlardı ben de bütün renklerine atladım tabii :) 

2 Aralık 2011 Cuma

pes etmek yok! başarısız konad'lara devam :))

Bugünün konusu aslında geçen hafta yaptığım bir konad çalışması. Fikir bana ait değil maalesef, fi tarihinde nette gezinirken gördüğüm bir çalışmadan esinlendim açıkçası.. Desenin altında gördüğünüz renkler China Glaze Omg serisinden. En soldaki IDK, ortadaki TMI ve en sağdaki de 2nite. Fotolara bakınca göreceksiniz (bazılarına çok ayıp olacak ama) konad desenleri düzgün olmadığı gibi, stresli geçen bir gün sonunda tırnak uçlarımı azıcık yontmuşum. Ellerimde de tükenmez kalem lekeleri var.. Neyse bu vesileyle bu 3'ü içinde IDK'nın en dayanıklı, TMI'nin de en dayanıksız oje olduğunu deneyimlemiş bulundum :)) Üzerine M63 diskindeki meşhur deseni damgalayıp, 1 kat topcoat sürdüm. Sonuç şu şekil;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...