20 Ocak 2012 Cuma

omg serisinden bir demet..

bu ara vakit o kadar bol ki benim için, nasıl değerlendirsem diye düşünürken geçip gidiveriyor ve ben yine boş boş oturmuşluğumla kalakalıyorum :\ boş vakit değerlendirme yeteneğim körelmiş, darlanmış, böyle gereksiz karaktersiz bir hale gelmiş anlayacağınız..


Derken geçen gece attım üşengeçliğimi bir tarafa, oturup elimdeki omg'lerden oluşan bir dizi ojeyle oynamaya başladım. Ama aynı üşengeçliğim yüzünden yazısını yazmak bugüne kısmet oldu :\

12 Ocak 2012 Perşembe

china glaze bahamian escape + techno

"böyle blog olmaz olsun!" dedirttim sonunda kendime.. Utanmasam ayda bir post'la yetineceğim valla çok ayıpladım kendimi :\ Halbuse gün aşırı blogunu güncelleyen bloggerlara nasıl da özeniyorum, ben bu konuda çok tembelmişim meğersem :( 

Öz eleştiri bölümünden sonra gelelim yazının konusuna.. Bu manikürü aslında 3 hafta önce yapmıştım bir de utanmadan itiraf ediyorum.. 


Efenim China Glaze Bahamian Escape benim en sevdiğim mavi tonlarından biri.. Bu sefer öyle tırnak yemek yalamak gibi mevzulara girmeyeceğim zira tam aksine mavi bende tokluk hissi yaratır :) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...